Milieu Centraal

Natuurlijk tuinieren draait om een slimme tuininrichting en goed onderhoud. Milieu Centraal geeft jou tips voor duurzame schuttingen, sterke planten en onkruidbestrijding zonder gif. Zo'n tuin is een paradijsje voor nuttige dieren én minder kwetsbaar voor plagen.

Contactgegevens

Er zijn veel websites over duurzaam leven. Voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal onderscheidt zich met onafhankelijke, betrouwbare en praktische informatie. Nuchter over het milieu en niet gebonden aan commerciële belangen. Met het realisme dat consumenten naast groen ook geld en gemak belangrijk vinden. Alle tips en adviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Onderzoekers zorgen ervoor dat de kennisbasis up-to-date blijft en leggen alles per onderwerp vast in zogeheten brondocumenten. Een maatschappelijke adviesronde onder bedrijven, branches en maatschappelijke organisaties draagt bij aan diversiteit van en draagvlak voor inzichten. De wetenschappelijke raad van advies vormt het sluitstuk van de kwaliteitsborging. De leden zijn verbonden aan een onderzoeksinstituut of universiteit.

Watercoalitie

De Watercoalitie brengt publieke, private partijen en maatschappelijke organisaties bij elkaar. Elke partij doet waar hij/zij goed in is en streeft zijn/haar eigen doelen na. 

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig updates over onze activiteiten via email. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

 

 

Social media

Als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen. Volg ons op: